MAATREGELEN RONDOM COVID-19

Beste klant,

Net als u volgen wij van uur tot uur de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19).

Wij werken continu aan het beperken van verdere verspreiding van het virus. Wij willen onze medewerkers en onze klanten zo goed mogelijk beschermen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de Overheid.

Servicepunten

Onze servicepunten (Hydroshops) zijn open zoals gewoonlijk. Wel gelden er de maatregelen van de regio waar de Hydroshop zich bevindt. (Meer info vindt u op https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/).

Uw bestelling kan uiteraard ook vooraf doorgeven worden via telefoon of email. Na onze schriftelijke of telefonische bevestiging kan u de bestelling afhalen bij onze locatie. Wij werken zoveel mogelijk online en zorgen op elke locatie voor een goede bezetting, zodat wij u onder veilige omstandigheden service kunnen blijven bieden en uw bestellingen kunnen bezorgen.

Ook onze Mobiele slangenservice is 24/7 beschikbaar. Onze medewerkers zullen de voorschriften m.b.t. voorkomen van de verspreiding van het coronavirus in acht nemen.

Voorraden

Onze Supply Chain specialisten zijn dagelijks actief om de voorraden en de toeleveringen van onze producten op peil te houden.

Productiecapaciteit

Onze centrale productieplanning houdt voortdurend de order-intake en de beschikbare capaciteit in de gaten. Zodoende zijn wij in staat op tijd te anticiperen op de vraag en kunnen wij u goed blijven informeren over de status van uw orders.

Webshop

Tijdens de Covid-19 uitbraak streven we naar zo weinig mogelijk reisbewegingen en persoonlijke contacten. Onze webshop kan hier een uitkomst bieden en is beschikbaar voor levering van een groot deel van ons assortiment en biedt u daarnaast diverse handige mogelijkheden, waaronder het online checken van onze centraal beschikbare voorraad.

Kantoren

Voor de ondersteunende afdelingen in onze kantoren stimuleren wij zo veel mogelijk het online thuis werken. Niet urgente bezoeken aan onze kantoren stellen wij voorlopig graag even uit.
Wij vragen uw begrip hiervoor.

U bent en blijft van harte welkom bij Fluiconnecto en wij staan voor u klaar in deze moeilijke periode!


Het team van Fluiconnecto