ADVIES & VERKOOP

We vinden graag een oplossing voor uw vraag. We helpen u bij de aanschaf van de juiste slang, koppeling of andere hydrauliekcomponenten. De medewerkers van Fluiconnecto staan voor u paraat: zodat uw machine(park) blijft draaien.

Customer Service

Onze ervaren, technische adviseurs van de Customer Service helpen u graag met het zoeken naar de juiste producten binnen de gewenste levertijden. En bij offerte-aanvragen of technische adviezen bent u hier aan het juiste adres. In overleg komen we altijd tot een oplossing!

Bel vrijblijvend onze Customer Service: 02/2525021 of 03/5415495 (ma t/m vri: 08.00 - 17.00u).

Servicepunt

In al onze servicepunten staat een enthousiast team probleemoplossers voor u klaar, dat aan de slag gaat met uw vraag. Of het nu gaat om een of meer slangassemblages of een enkele snijringkoppeling, onze vakmensen weten waar het om draait. Vind daarom het servicepunt in uw regio.

24/7 Service On Site

Met de Service on-Site bussen leveren we mobiele slangenservice op maat en op uw locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor dat noodgeval, die slangbreuk of dat complete project, neem contact op met 0800 32 767. Dag en nacht bereikbaar.

Markten

In welke sector u ook werkzaam bent, of u nu werkt bij een klein of groot bedrijf, de vakmensen van Fluiconnecto hebben de techniek in hun vingers en zoeken naar een betrouwbare oplossing voor uw vraag.

MRO

Bedrijven in de MRO-markt helpen we graag: in onze webshop, in onze servicepunten of via de Customer Service, tel. 03/5415495 of 02/2525021

OEM

OEM-bedrijven ontzorgen we door logistiek op maat. Toelevering aan OEM’s is volledig afgestemd op logistieke integratie en maximale leverbetrouwbaarheid. Voor meer informatie over onze OEM-diensten, neem vrijblijvend contact op met ons hoofdkantoor via 02/2525021.

Oplossingsgericht

We vinden het een uitdaging om voor uw vraagstuk een passende aanpak te vinden. Of het nu gaat om standaard producten of om maatwerk, afgestemd op uw wensen. Aarzel daarom niet om contact op te nemen, we bieden u graag support om uw machine(s) draaiende te houden. Want, WE KEEP IT RUNNING!