SLANGASSEMBLAGES

Wanneer flexibiliteit wordt gevraagd in een systeem, dan bieden flexibele slangen uitkomst. Slangassemblages verbinden de onderdelen van het systeem met elkaar. Bij Fluiconnecto kunt u terecht voor het assembleren van hydraulische, industriële, koel- en airco en waterreinigingsslangen.

Wij assembleren alle maten

De binnenmaat van de slang wordt vaak weergegeven met de maatvoering DN, in millimeters. Dankzij onze uitgebreide voorraad slangen, koppelingen en Manuli slangpersen zijn we in staat om slangassemblages te maken ("te persen") met diameters van DN 5 tot en met DN 120 (4"). We persen rubberen, metalen en thermoplastische slangen met kunststof koord, gevlochten staaldraad, gespiraliseerd staaldraad en multispiral versterking.

Wij leveren verschillende soorten assemblages

Fluiconnecto verzorgt het persen van slangen voor verschillende systemen. Zoals hydrauliekslangen, industrieslangen, airco/koelslangen, hogedruk reiniging en waterstraal slangen en vele andere types.

Slangassemblages hydrauliek
Slangassemblages koeling en airco
Slangassemblages industrieslang

Internationale normen

Onze hydrauliekslangen hebben een bovengemiddelde levensduur omdat ze zijn gemaakt volgens het Manuli Integrated System. Alle onderdelen die nodig zijn voor het maken van een slangassemblage zijn optimaal op elkaar afgestemd: de onderdelen van de slangassemblage (huls, pilaar, slang) inclusief de slangpers.

Met het geïntegreerde systeem wordt ruimschoots aan de eisen van internationale normen voldaan. Slangen die geassembleerd worden volgens dit systeem worden geperst met Manuli Hydraulics machines, slangpersen die de vereiste precisie bieden om de veiligheid van de slangassemblage te garanderen.

Waar laat ik een slang assembleren?

U kunt voor uw slangassemblages altijd terecht in één van onze servicepunten. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. In onze servicepunten en in onze centrale werkplaats worden dagelijks vele slangassemblages gemaakt voor onze klanten. Ook met behulp van onze Service On-site bussen worden slangassemblages op locatie gemaakt.

Onze servicepunten 24/7 Mobiele slangenservice

Hoe lang duurt het om mijn slang te assembleren?

In de meeste gevallen duurt het assembleren van uw slang ongeveer 5 minuten. Sommige slangassemblages nemen tussen de 10 en 15 minuten in beslag. Dit is een veel gevallen waarbij het relatief lange stukken slang betreft, een slang met een grote diameter of indien er ook een beschermhoes aangebracht dient te worden.

Meer info?

Aarzel niet direct contact op te nemen met onze Customer Service via 03/541 54 95.